Φρίκη! Τη σκότωσε και την τεμάχισε – Πέταξε τα απομεινάρια της στην τουαλέτα και τα κόκαλα στα ψάρια

 

Ο 36χρονος Dmitry Zelensky ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία της κρυφής συντρόφου του.
Ο Dmitry Zelensky σκότωσε και τεμάχισε την ερωμένη του, έκανε τα μέλη της κιμά και τα πέταξε στην τουαλέτα. Τα κόκαλά της τα πέταξε στα ψάρια.

Είχε υποσχεθεί στην 27χρονη Tatiana Melekhina μια νέα αρχή σε άλλη πόλη. Εκείνη δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένος με παιδί.

Ο Ρώσος σύντροφός της την πήρε από την πόλη Gubakha. Μόνο που εκείνη δεν έφτασε ποτέ στην περιφερειακή πρωτεύουσα του Περμ.

Δεν είχε ποτέ πρόθεση να μετακομίσει μαζί της. Η εξαιρετική σκληρότητα της δολοφονίας έχει σοκάρει ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς αστυνομικούς.

«Δεν διαμέλισε μόνο το πτώμα της. Χώρισε το κρέας από τα οστά και έκανε τις σάρκες της κιμά. Το έριξε στην τουαλέτα και τα κόκαλά της στο ποτάμι. Αυτό ήταν το σχέδιό του για να καλύψει την άγρια δολοφονία» δήλωσε αστυνομική πηγή.

Ήταν ο πατέρας της 27χρονης που δήλωσε την εξαφάνισή της όταν δεν του τηλεφώνησε να του πει πως έφτασε. Του είχε υποσχεθεί ότι θα τον πάρει πριν ξεκινήσει το ταξίδι των 250 μιλίων. «Θα σου τηλεφωνήσω μόλις φτάσω στην πόλη».

Η αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο Dmitry Zelensky που ομολόγησε την άγρια δολοφονία και τις φρικιαστικές λεπτομέρειες. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε σε ποιο σημείο δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Η σοκαρισμένη σύζυγος του 36χρονου, που επίσης ονομάζεται Tatiana και ζούσαν χωριστά, είναι σοκαρισμένη. «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι τόσο σκληρός» δήλωσε η 44χρονη.